De phpBB Awards zijn begonnen. Dit jaar kunnen jullie jezelf opgeven als je een eigen phpBB forum hebt of kun je stemmen als je het beste forum van 2009 wilt kiezen. Natuurlijk gaan we in 2010 gewoon door met de phpBB awards 2010 die momenteel al in voorbereiding zijn. De uitslag van de phpBB awards 2009 zullen we eind november groots bekend maken.

Uw website kan het beste phpBB forum worden in drie categorieën: Uiterlijk, technisch en het totaal.

Klik http://www.phpbbawards.nl om je snel op te geven voor de phpBB awards 2009

De eerste fase van het jaar is bedoeld om uw website op te geven voor de phpBB awards. Iedereen mag mee doen, met als enige voorwaarde dat uw forum of website gebouwd is met phpBB. Eind september 2009 zal de mogelijkheid tot inschrijven stoppen. U kunt daarna vanaf medio oktober 2009 stemmen in de categorieën Uiterlijk en technisch. Eind november worden de prijzen uitgereikt en kiest een deskundige jury het allerbeste phpBB forum van Nederland, namelijk de categorie Totaal.

phpBB is een populair software pakket om eenvoudig een forum op te zetten. James Atkinson begon in juni 2000 met het schrijven van het pakket en inmiddels is het pakket wereldwijd in 61 talen gratis te downloaden. phpBB is eenvoudig te gebruiken, en is Open Source. Open Source is een standaard die het mogelijk maakt dat iedereen die de code download deze mag aanpassen zonder verdere restricties.

Download phpBB vandaag nog en maak ook een eigen forum.

De phpBB awards 2009 staan volledig los van de vorige phpBB awards. De organisatie is compleet opnieuw opgericht en herstart zonder enige medewerking van de vorige phpBB awards (phpBB.nl, red).